Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Hvor vi er

Levanger ligger i Nord-Trøndelag og er en liten og stille by med mye natur, studentliv og bra folk! Om vinteren kan man gå på ski, og resten av året tur i skog og mark. Her finnes et kjøpesenter og alt av dagligvarebutikker som trengs. Nordic Senter, hvor skolen holder til, ligger noen minutter utenfor sentrum, men i Levanger er alt forholdsvis nært.

Nærmeste flyplass er Værnes. Derfra går det både buss og tog til Levanger, og til Røstad stasjon som ligger kun 10 minutters gange fra Nordic Senter. Toget tar omtrent 50 minutter fra Værnes.

Trondheim er ca 1,5 timer unna med tog.

Datoer

Del I: 3. sept. — 3. des. 2019
Del II: 6. jan. — 31. mars 2020

Skolepenger

DEL l av bibelskolen koster 15 000 kr. Dette inkluderer bøker, konferanser og innenlandsreiser.

DEL ll av bibelskolen som inkluderer felles misjonstur og de enkelte tjenestetilbud. Her vil kostnadene variere noe ut i fra hvilket tilbud man velger, men vil ligge på mellom 15 000 – 20 000 kr

Bosted

Skolen har ikke internat, men vi hjelper deg gjerne med å finne bosted – enten i noen av leilighetene tilknyttet Nordic Senter eller i andre leiligheter i Levanger.

Språk

Undervisningen foregår på norsk, og noe på engelsk. All engelsk undervisning vil bli oversatt.

Skolens innhold

Skoledagene

Skoledagen er fra mandag – fredag kl. 08:30 til 14:00. Vi begynner hver dag med hele Bønnesenteret i bønn og tilbedelse fra kl. 08:30 til 09:30. Deretter har vi to undervisningsbolker og spiser lunsj sammen.
Onsdagene er en bønnedag med bønn, tilbedelse og noe undervisning

For å se hvilke undervisningsteamer vi fokuserer på, gå til Om Nordic School.

Nordic School DEL II – Misjon/tjeneste

DEL ll starter med en felles bønneuke. Deretter blir det forberedelse inn mot en 2 ukers felles misjonstur til Filippinene eller Ukraina. De neste 2 månedene drar vi hvert til våre forskjellige valgte tjenestealternativer. Se mer info om tjenestetilbudene du kan velge mellom, gå til Om Nordic School DEL II.

Konferanser og andre arrangementer

Gjennom skoleåret deltar vi på flere konferanser og skoler her på Bønnesenteret, blant annet Bønnekonferanser, Evangelistskole, Lovsangsskole, iWorship og Bønne- og fasteuke. Det er både spennende og lærerikt. Her får du bli med bak kulissene og hjelpe til med både det praktiske og i betjening av mennesker.

I tillegg til dette er det alltid noe som skjer på Bønnesenteret. Alt fra konferanser til teamturer, bønnedager, bønnenetter, vaffelkirka, osv.

Smågrupper

Hver student vil bli tildelt en smågruppe og en gruppeleder. Dette er et sted hvor du kan dele hvordan du har det, diskutere undervisningen og få forbønn.

Hjemmelekser

Alle studentene får utdelt lekser på skolen. Det innebærer å lese enkelte bøker og gjøre skriftlige eller muntlige rapporter fra disse, og oppgaver innenfor Bibelfag.

Praktiske oppgaver

Som elev på Nordic School vil du få tildelt praktiske oppgaver på Bønnesenteret, i det daglige og under konferanser, f.eks. renhold,
kjøkkentjeneste, parkeringsvakt, etc.

Flere spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi gleder oss til å høre fra deg.