Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Hvor vi er

Levanger ligger i Nord-Trøndelag og er en liten og stille by med mye natur, studentliv og bra folk! Om vinteren kan man gå på ski, og resten av året tur i skog og mark. Her finnes et kjøpesenter og alt av dagligvarebutikker som trengs. Nordic Senter, hvor skolen holder til, ligger noen minutter utenfor sentrum, men i Levanger er alt forholdsvis nært.

Nærmeste flyplass er Værnes. Derfra går det både buss og tog til Levanger, og til Røstad stasjon som ligger kun 10 minutters gange fra Nordic Senter. Toget tar omtrent 50 minutter fra Værnes.

Trondheim er ca 1,5 timer unna med tog.

Datoer

NSSM VÅR 2019 begynner 16. januar 2019 og varer til 29. mai 2019.

Skolepenger

Skoleåret koster 15 000 kr. Dette inkluderer bøker og konferanser. I tillegg kommer prisen for misjonstur, som, basert på hvor turen går, har variert fra 15 000-20 000 kr.

Bosted

Skolen har ikke internat, men vi hjelper deg gjerne med å finne bosted – enten i noen av leilighetene tilknyttet Nordic Senter eller i andre leiligheter i Levanger.

Språk

Undervisningen foregår på norsk, og noe på engelsk. All engelsk undervisning vil bli oversatt.

Skolens innhold

Skoledagene

Skoledagen er fra mandag – fredag kl. 08:30 til 14:00. Vi begynner hver dag med hele Bønnesenteret i bønn og tilbedelse fra kl. 08:30 til 09:30. Deretter har vi to undervisningsbolker og spiser lunsj sammen.

For å se hvilke undervisningsteamer vi fokuserer på, gå til om oss.

Misjonstur

Hvert år reiser vi på en lengre misjonstur. Vi har blant annet besøkt Israel, Fillippinene, Ukraina, Finnmark og Finland for å nevne noen få. Turen varer ca 2 uker og er et av høydepunktene med året. Skoleturen er ikke inkludert i skolepengene.

Konferanser og andre hendelser

Gjennom skoleåret deltar vi på flere konferanser og skoler her på Bønnesenteret, blant annet Bønnekonferanser, Farshjertekonferanse, Lovsangsskole, iWorship og Bønne- og fasteuke. Det er både spennende og lærerikt. Her får du bli med bak kulissene og hjelpe til med både det praktiske og i betjening av mennesker.

I tillegg til dette er det alltid noe som skjer på Bønnesenteret. Alt fra konferanser til teamturer, bønnedager, bønnenetter, vaffelkirka osv.

Smågrupper

Hver student vil bli tildelt en smågruppe og en gruppeleder. Dette er et sted hvor du kan dele hvordan du har det, diskutere undervisningen og få forbønn.

Hjemmelekser

Alle studentene får utdelt lekser på skolen. Det innebærer å lese enkelte bøker og gjøre skriftlige eller muntlige rapporter fra disse, og oppgaver innenfor Bibelfag.

Flere spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi gleder oss til å høre fra deg.